Volwassenen

Naast verschillende basisborduursteken en –technieken leer je de kettingsteek toe te passen, een steek die perfect is voor lijntekeningen en letters. Er zijn diverse patronen aanwezig die direct kunnen worden overgenomen of als inspiratie dienen voor een eigen creatie. Voorzie je borduursel van een glanzende laag met pailletten en glaskraaltjes. Ervaring met borduren is niet nodig. In stukken denim wordt voorzien, oude jeans of jackets mogen van huis meegenomen worden.

De workshop kost € 19,50 inclusief begeleiding, materiaal (borduurring, een setje naalden en een startset borduurgaren), koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar op de kaart van Het Nieuwe Café staan diverse broodjes en salades.
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Max. 10 deelnemers

Kinderen

Staat spijkerstof niet stoer? Maak met naald en draad een eigen kunstwerk op een stuk denim. De workshop begint met een korte rondleiding door het museum om inspiratie op te doen. Teken op spijkerstof je ontwerp en bewerk het met naald en (glitter)draad. Laat je fantasie de vrije loop en maak je mooiste draadcreatie.

De workshop kost €5,00. De prijs is inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.
Tijd: 12.00 - 14.00 uur
Max. 15 deelnemers
 

datum
23/04/2017
tijd
12:00
 
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Volwassenen€ 19,50
Kinderen€ 5,00