Workshops

Volwassenen

In deze workshop gaan deelnemers aan de slag met stoffen van LPRD en The New Haberdashery. LPRD maakt modieuze sportkleding met een knipoog naar de luipaardprint. Onder begeleiding van Anneloes Ouwehand leer je arm- of beenstukken maken. Deze onmisbare fietsaccessoires beschermen tegen de kou en zijn voorzien van elastiek met een siliconen opdruk om afzakken te voorkomen. De arm- en beenstukken zijn unisex. De workshop is ook geschikt voor beginners.

De workshop kost € 29,50 inclusief begeleiding, patroon, stof, fournituren, gebruik apparatuur, koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar op de kaart van Het Nieuwe Café staan diverse broodjes en salades.

 

Tijd: 12.00 tot 16.00 uur
Max. 10 deelnemers

Kinderen

Maak kunst van en ook mét je fiets! Tijdens de workshop maken kinderen een schilderij met behulp van een fiets. Ook geven ze standaard fietsaccessoires, zoals een bel, een nieuwe look.

De workshop kost €5,00 inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.

 

Tijd: 12.00 tot 14.00 uur
Max. 15 deelnemers

Anneloes Ouwehand

Het viel Anneloes op dat fietskleding voor vrouwen vaak niet erg modieus is, denk aan roze kleding met bloemetjes of bedekt met logo's. Samen met haar partner maakt ze nu fiets- en sportkleding dat deze stereotypes overboord gooit. Onder het merk LPRD creëert ze sportkleding waar je je comfortabel in voelt, zowel op de fiets als onderweg naar de gym.

datum
21/05/2017
25/06/2017
tijd
12:00
12:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Volwassenen€ 29,50
Kinderen€ 5,00