Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

In de tentoonstelling Finders Keepers vind je onder meer een indrukwekkende verzameling knopen en touwen van verzamelaar Floris Hin. In deze workshop wordt onder begeleiding van Handmade Heaven een plantenhanger geknoopt met de traditionele handwerktechniek macramé, waarbij draden worden geknoopt tot een patroon. Verschillende knopen en knooptechnieken worden aangeleerd, waarna deelnemers een glazen pot krijgen en kunnen kiezen uit katoenkoord in verschillende kleuren en kwaliteiten.

De workshop kost € 29,50 en dat is inclusief begeleiding, materialen, koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar op de kaart van Het Nieuwe Café staan diverse broodjes en salades.

Handmade Heaven

Handmade Heaven is een atelier in Amsterdam met een breed aanbod aan workshops. Daarnaast faciliteren zij creatieve evenementen, bieden workshops op maat aan en verkopen materialen via hun webshop.

The New Haberdashery behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.

datum
19/11/2017
tijd
12:00 – 16:00
 
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Workshop€ 29,50
Max. 10 deelnemers