Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Heb je een mooie steen als herinnering aan een wandeling of vakantie? Maak er een bijzonder souvenir van met speciaal vlechtsel. In deze workshop leer je met welke knopen en wikkelingen je het karakter van de steen kunt benadrukken en verfraaien. De gebruikte knopen en wikkelingen vinden hun oorsprong in het Japanse vlechtwerk en ikebana. Ook andere voorwerpen kun je hiermee aankleden. Er zijn verschillende geschikte stenen beschikbaar. Je kunt ook je eigen stenen of andere voorwerpen meenemen.

De workshop kost € 29,50, dat is inclusief begeleiding, materialen, koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar op de kaart van Het Nieuwe Café staan diverse broodjes en salades.

Esmé Hofman

Esmé Hofman is allround vlechtwerkvormgever met een specialisatie in fijnscheenwerk. Naast haar eigen ontwerpen vertaalt ze ook ideeën en wensen van collega-ontwerpers en designers in verschillende vlechttechnieken. Ook adviseert ze musea, verzamelaars, designers en particulieren bij restauratie, reparatie en constructie van bijzonder vlechtwerk.

The New Haberdashery behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.

datum
12/11/2017
tijd
12:00 – 16:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Workshop€ 29,50
Max 10 deelnemers